Assan Elektronik, 50W'tan 170W'a kadar özelleştirilebilir LS021 ve LS022 modeli LED sokak armatürleri için ENEC belgesi aldı. LS serisi LED armatürler cadde, otoyol, otopark ve sokak aydınlatmalarında kullanılmak üzere tasarlandı. Ürün, IP66 koruma sınıfıyla dış mekan koşullarında çalışmaya uygundur.
LG’den Aydınlatma İçin 123 Milyon Dolar OLED Yatırımı
Nikkei’nin haberine göre; LG Display 2017 yılının ilk yarısınında OLED panel üretimi için 123 milyon Dolar yatırım yapacak.

Nikkei’nin haberine göre; LG Display 2017 yılının ilk yarısınında OLED panel üretimi için 123 milyon Dolar yatırım yapacak.
Gumi sanayi kentinde inşa edilecek yeni OLED fabrikası ayda 15.000 adet 1 metreye 1,2 metre OLED ışık paneli üretim kapasitesine sahip olacak. Koreli üretici OLED ışıklara pazar yaratmak için, hem grup şirketlerine hem de diğer müşterilerine OLED panelleri satmayı hedefliyor.
LG Display zaten TV ve akıllı telefonlar için OLED ekran üretiminde lider, firma şimdi de OLED aydınlatma sektörüne giriyor.
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum