Bitlis Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ortaklığıyla yürütülen Bitlis Kalesi'nin ışıklandırılması projesi tamamlandı. Şehrin adını aldığı, milattan önce 312 yılında Büyük İskender’in komutanlarından Badlis tarafından yaptırılan, iki dere arasında kaya bloklarının üzerine kurulmuş olan Bitlis Kalesi günümüzde de tüm ihtişamıyla ayakta ve turistlerin ilgisini çekiyor.
Başkent’te Aydınlatmaya Dev Bütçe
Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. aydınlatmada kesintisiz hizmetin sağlanabilmesi için Ankara’da yapılacak olan aydınlatma bakım ve onarım çalışmalarına 25 milyon lira bütçe ayırdı.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. aydınlatmada kesintisiz hizmetin sağlanabilmesi için Ankara’da yapılacak olan aydınlatma bakım ve onarım çalışmalarına 25 milyon lira bütçe ayırdı. Başkent EDAŞ’ın yaptığı açıklamaya göre geçtiğimiz yıl aydınlatma için 23,5 milyon lira harcama yapılmıştı.
Geçtiğimiz 3 ayda ekonomik ömrü dolan ve dış etkenler sebebiyle arıza yapan armatürler bakım ve onarım çalışmaları dahilinde yenileri ile değiştirildi. Pek çok yatırımla dikkatleri üzerine çeken Başkent’te aydınlatma çalışmalarına bu yıl 25 milyon lira harcanması hedefleniyor.
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum