Mersin, Hayalhanem binasının dış cephesini KEYLED Aydınlatma firması ışıklarla renklendirdi. Cephe üzerine yerleştirilen LED aydınlatma elemanları, istenilen animasyonları yerine getirebiliyor. Bu çalışma sonrasında bina, modern görünümünü gece karanlığında da sürdürüyor.
Show Life Seva Aydınlatma’ya Konuk Oldu
Show Türk’te yayınlanan Show Life programı, ikinci bölümünde İzmir’de Seva Aydınlatma firmasına konuk oldu. Firma kurucu ortaklarından Safa Narlı, Seva Aydınlatma hakkında bilgiler paylaştı.
Benzer Konular
Dünya'da ve Türkiye'de elektrik giderlerinin %25'nin aydınlatma için kullanıldığını biliyor muydunuz? Bu durum ülkemize her yıl yaklaşık 1.5 milyar TL'ye mal oluyor. Evinizdeki ışıkları söndürebiliyorsunuz, peki ya sokaklar ve parklar? Bunun hem kolay, hem de etkili bir çözümü var.
Üretim, ihracat ve istihdam rakamları ile aydınlatma sektöründe Türkiye'nin en büyük üreticilerinden Pelsan Aydınlatma firmasında 7 yılı aşkın süredir Kalite Müdürü olarak görev yapan Muammer Kavak, Pelsan Aydınlatma'nın çalışma alanları, üretim imkanları, kadrosu ve ihracat ağı hakkında bilgiler verdi.
Aydınlatma Portalı bünyesinde yapılan oylamaya göre 2016 Yılının Aydınlatma Firması seçilen Pelsan Aydınlatma, LED aydınlatma üretim tesisinin tanıtıldığı bir film yayınladı. Tanıtım filminde, LED aydınlatma armatürlerinin tasarımından üretimine, montajından test aşamalarına kadar her detay yer alıyor.
Fuar TV muhabiri Ayşe Memduha Tezcan, IstanbulLight Fuarı'nda İstanbul merkezli aydınlatma üreticisi Grup İmaj Aydınlatma'nın standına konuk oldu. Grup İmaj Aydınlatma Genel Müdürü Pelin Grit, firmanın ürünleri, uygulamaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi.
Philips LED lambalarını İstanbul, Ankara ve İzmir'de Migros ve Koçtaş mağazalarında tüketicilerle buluşturdu. 6 günde 3 şehir 10 satış noktasında, tüketiciler Philips LED lambalarla tanıştı. Bu etkinlikler kapsamında toplam 5.000'den fazla LED lamba satışı gerçekleştirildi.
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum