Ankara Rahmi M. Koç Müzesi, 2005 yılında açılmıştır ve 7 bin metrekare alanda Çengelhan ve Safranhan adında 2 binadan oluşmaktadır. Müze içerisinde, Vehbi Koç Dükkanı, İsmail Amca Atölyesi, Ali Rıza Eczanesi ve Esnaf Sokağı gibi ilgi çekici tarihi alanlar bulunuyor.
Pelsan LED’li Aydınlatma Lansman Etkinliği
LED seminerlerine hız kesmeden devam eden Pelsan Aydınlatma’nın son durağı Ankara oldu. Hilton Garden Inn Hotel’de düzenlenen LED seminerine katılım yoğundu.
Benzer Konular
Asys Light markası altındaki dekoratif aydınlatma ürün gruplarını tanıtan Argesys Elektronik, IstanbulLight'ın öne çıkan firması oldu. Aydınlatma sektöründe önemli tecrübesi ve üretim altyapısı olan firmanın inovatif ürünleri, sektör profesyonelleri ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
Aydınlatma sektöründeki firmalara jel dolgulu özel bağlantı çözümleri sunan İstanbul merkezli Alist Limited firması, Beykoz'da yer alan ofisinde faaliyet gösteriyor. Firma, kablo bağlantı sistemleri üzerine dünya çapında üne sahip Raytech firmasının Türkiye distribütörlüğünü üstleniyor.
Pedaş LED Aydınlatma, Almanya'nın Frankfurt kentinde iki yılda bir düzenlenen, sektörün en büyük fuar buluşması, Light + Building'e katıldı. Geleneksel ve LED aydınlatma çözümleriyle tanınan firma, fuarda iç ve dış mekan yenilikçi aydınlatma ürünlerini dünyaya tanıttı.
Aydınlatma firmaları sosyal medyada kurumsal sayfalarından anneler gününe özel görsel ve mesajlara yer verdi.
Dünya üzerinde 55 ülkeye ihracat gerçekleştiren Pedaş LED Aydınlatma, aydınlatma sektörünün buluşma noktası IstanbulLight fuarında yerini aldı. Pedaş LED Aydınlatma, 9B-100 numaralı standında ziyaretçilerini ağırlıyor.
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum












