Akdeniz’in en büyük ve Türkiye’nin en ünlü şelalesi olan Düden Şelalesi Fiberli farkıyla aydınlatıldı. Proje, 40 metre yükseklideki falezler üzerinden denize dökülen Düden Şelalesi’nin hem verimli hem de eşsiz bir aydınlatmaya sahip olmasını amaçlamaktaydı. Bu nedenle, güneşin neredeyse 11 ay etkili olduğu Antalya’da, projeye özel tasarlanan LED'li ürünlerin güç kaynağı...
Başakşehir Fatih Terim Stadyumu
Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun dış cephe aydınlatma projesini Fiberli gerçekleştirdi. Fiberli ekibinin hazırladığı tanıtım filmi büyük beğeni topladı.
Benzer Konular
Kamu Teknoloji Platformu tarafından üçüncü kez düzenlenen Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı'nda "Şehirler İçin Tasarrufun Anahtarı: Akıllı Aydınlatma" paneli yapıldı. Panel moderatörü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Akıllı Şehirler Daire Başkanı Yıldırım Bayar, konuşmacıları; Aydınlatma Portalı Kurucusu Emre Yılmaz ve Logiba Genel Müdürü Lütfi Başaran'dı.
Adıyaman'ın ilk alışveriş merkezi, 72 bin metre kare kapalı alana sahip Adıyaman Park AVM'nin dış cephe aydınlatmalarını Mersin merkezli Keyled Aydınlatma firması yaptı. Adıyaman Park AVM'nin her yıl 4 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.
Logiba Akıllı Aydınlatma Sistemi ile parklarda kimse yokken parlaklık seviyesi azaltılarak enerji tasarrufu sağlanıyor. Birisi yaklaştığında ise parlaklık artırılarak güvenli aydınlatma sağlanıyor. Akıllı aydınlatma sistemleri sayesinde yüzde 80'e varan enerji tasarrufu sağlanırken, aydınlatma konforu da artırılıyor.
İstanbul merkezli LED aydınlatma üreticisi Entek LED, Ankara ve çevre illerdeki taleplere daha hızlı cevap verebilmek için Ankara Showroom’unu açtı. Entek LED Ankara Showroom'u açılışına ait görüntüleri kısa bir tanıtım filminde bir araya getirdi.
Fuar TV muhabiri Zeynep Külekçioğlu, A-Tech Fuarı'nda Kayseri merkezli aydınlatma üreticisi Okvolight'ın standına konuk oldu. Okvolight Yönetim Kurulu Üyesi Sabiha Kaftanoğlu, firma hakkında bilgi verdi ve sektörün gidişatıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum