Philips LED lambalarını İstanbul, Ankara ve İzmir'de Migros ve Koçtaş mağazalarında tüketicilerle buluşturdu. 6 günde 3 şehir 10 satış noktasında, tüketiciler Philips LED lambalarla tanıştı. Bu etkinlikler kapsamında toplam 5.000'den fazla LED lamba satışı gerçekleştirildi.
Adana’da Yavuzlar Köprüsü’ne Fiberli İmzası
Adana Yavuzlar Köprüsü dekoratif aydınlatma projesi Fiberli LED Aydınlatma tarafından yapıldı. Proje bölge sakinleri tarafından büyük beğeniyle karşılandı.
Benzer Konular
Viso Systems tarafından geliştirilen Flicker Tester uygulaması, akıllı telefonunuz aracılığıyla LED ışık kaynakları ve LED ekranlardan gelen flicker etkisini ölçmeyi mümkün hale getiriyor. Uygulama flicker indeksi, flicker oranı ve flicker frekansının yanı sıra tam flicker eğrisini de gösteriyor. Flicker testi uygulaması, App Store uygulama mağazasından ücretsiz olarak indirilebilir.
LED lamba testleriyle tanınan Emre Yılmaz, Youtube kanalını açarak ilk videosunu yayınladı. 5 gün içerisinde 1000'in üzerinde izlenme alan eğlenceli bu videoda, LED lambanın patlama anı slow motion kamera ile kayıt altına alınıyor. Videoda ingilizce altyazı da bulunuyor.
Assan Elektronik, üretim tesislerinin, montaj hattının, arge imkanlarının ve modern ölçüm cihazlarıyla donatılmış laboratuvarlarının gösterildiği bir tanıtım filmi yayınladı. Firma 26 ülkeye ihracat yapıyor ve ihracat ağını genişletmeye devam ediyor.
Aydınlatma Türk Milli Komitesi (ATMK) Başkanı Prof. Dr. Sermin Onaygil, 15 Mayıs 2018 tarihinde Gazi Üniversitesi'nde düzenlenen Işık ve Işık Temelli Teknolojiler Çalıştayı'nda "Disiplinlerarası Bir Konu: Aydınlatma ve Işık" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.
Lightmaster markasıyla aydınlatma sektörüne hizmet veren ALE Teknoloji, yüksek verimli aydınlatma çözümleriyle IstanbulLight 2019'a hazırlanıyor. ALE Teknoloji kurucu ortaklarından Gökay Akkoyun, firma ve firmanın fuardan beklentileriyle ilgili bilgi verdi.
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum